Federacja sojuszy B.S. i WLTP.G.
Nadszedł czas, że walczymy z najlepszymi... DAS to tylko początek ekspanzji FEDERACJI, jeżeli wygramy to będziemy mogli lepszym wypowiadać wojne, ale to zależy od wszystkich członków, jeżeli każdy z nas da jakiś wkład w tą wojnę lub inną będziemy niepokonani! nie będą chcieli zaczynać z poszczególnym sojuszem a co dopiero z FEDERACJĄ, tyle że cała siła tkwi w zgraniu, zaufaniu i złomowaniu
Das jeżeli się postaramy to nie będzie przeciwnik dla nas! pozbawimy Dominion akademiim jeżeli wygramy z ninimi to wypowiedzą im wojne inne sojuszem które wyniszczą sojusz i właśnie my będziemy fondamentem upadku Dominatorów, więc chłopaki postarajcie się zrobić co w wasze (naszej) mocy by wygrać tę wojne!
Ważne informacje zamieszczajcie tytaj!
Dowiedziałem się że słąbymi punktami w DAS są:
- Klaps
-"zlamić też może" Markus
Uważajcie na:
- 1:372:4 IceMan "jest niebezpieczny"
wszelkie informacje są sprawdzone i wyciągnięte od wrogów DAS..
Piro napisał:
Dwłaśnie my będziemy fondamentem upadku Dominatorów, więc chłopaki postarajcie się zrobić co w wasze (naszej) mocy by wygrać tę wojne!
poprawka my mamy 1 dziewczyne, Ludi (moje kochanie
)
a co do nich sprawdzilem kilku obok mnie i niema nawet na co i po co latac ;/ kurcze
a jak znam pewchych graczy od Siebie to beda walczyli a pewni beda sie mozlonie przygotowywali
Wasz Ojciec Dyrektor NR. 2
Ja za to moge cos w obronie z Daaarllem skombinować bo jednego mam natręta
Jak by ktoś nie wiedział to link do forum ogame: http://board.ogame.onet.pl/thread.php?threadid=813664
To co życzę dużych %.
No kurde fajnie. Też chciałem polatać a tutaj lipa. 2 członków sas mnie pojechalo. Także jak coś to bede złomował jak się odbuduje
Roportów nie wlklejam bo slabe sa ale boje sie o moja planetke najlepsza bo w sumie tam mam cala flote...
Ostatnio edytowany przez Texas (2007-12-17 14:11:04)